Opći uvjeti poslovanja - MGA TRGOVINA
+ 385 (0)42 550 513

Opći uvjeti poslovanja

Cijene i proizvodi

Sve cijene su u kunama i uključuju PDV. MGA trgovina si zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne obavijesti. Cijene vrijede u trenutku sklapanja ugovora. Iznos poštarine nije uključen u cijenu proizvoda.

Dostava i vrijeme isporuke

Za proizvode koji su na skladištu je rok isporuke 1-3 radna dana od datuma potvrde narudžbe ili potvrde uplate. Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem dostavne službe IN-TIME. Troškovi isporuke na području cijele Hrvatske iznose 35 kn.

Pravo na reklamaciju

Kupac ima pravo u pisanom obliku obavijestiti prodavača u roku 14 dana od primitka robe da otkazuje ugovor bez potrebe za obrazloženjem njegove odluke. Potrošač  može bez problema predati svoj zahtjev za raskidanje ugovora emailom na shop@mgatrgovina.com ili direktno na adresu Mavra Schlengera 3, Gornji Kneginec, 42204, Turčin. Rok za vraćanje proizvoda počinje danom primitka proizvoda. Potrošač sam iznosi izravne troškove povrata robe. Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 14 dana nakon otkazivanja ugovora.

Plaćanje

Kupac može izabrati način plaćanja:

  • pouzećem (gotovina) koje se obavlja prilikom preuzimanja paketa od dostavne službe In-time,
  • po predračunu, plaćanje putem prijenosa na TRR polog. Poželjno je da kupac obavijesti prodavača o podmirenom računu preko email adrese shop@mgatrgovina.com. Ako korisnik ne podmiri račun u roku od 3 dana, narudžba će biti otkazana i kao takva se neće više uzeti u obzir.
  • s kreditnom karticom (kod preuzimanja): MasterCard, Meastro, Visa ili Discover – za nas nisam siguran da imamo u RH tu opciju prilikom preuzimanja paketa… – mislim da je dovoljno samo pouzećem i po predračunu