Pripremite poljoprivredne strojeve za proljetnu sezonu - MGA TRGOVINA
+ 385 (0)42 550 513

Pripremite poljoprivredne strojeve za proljetnu sezonu

Uskoro će početi proljeće, a s time i sezona  košnje, oranja, sjetve i gnojidbe poljoprivrednih površina. Početak nove godine je pravi trenutak za uređenje i servis svih poljoprivrednih strojeva koji od jeseni nisu u svakidašnjoj upotrebi.

Za učinkovit rad poljoprivrednih strojeva, treba obratiti pozornost na održavanje strojnih dijelova kao što su remenja, motorna ulja, prijenosni lanci i ostali bitni dijelovi koji rade pod većim opterećenjem.

1. Remenje za traktore i ostale poljoprivredne strojeve

PIX remenje odlikuju odlične performanse kod visokih brzina i momenta te mogu izdržati visoke prijenosne snage. Odlikuje ih i tihi rad.
Vrste traktorskih remena

U našoj bogatoj ponudi remenja možete odabrati između klinastih obloženih remenja, klinastih rezanih (nazubljenih) remenja te poly rebrastih remenja.

Klinasti obloženi remeni

Klinasti rezani nazubljeni remeni

Poly rebrasti remeni

Remenje za kosilice i ostale vrtne strojeve te mjerači napetosti i dužine remenja

PIX remenje za vrtne strojeve je jako popularno zbog njihove velike snage i izdrživosti te nude odličan omjer cijene i kvalitete. Često su izbor mnogih proizvođača za prvougradnju.

U našoj ponudi možete naći i analogne i digitalne mjerače napetosti remenja i dužine remenja.

PIX Lawn Master remenje za vrtne strojeve i uređaje

Mjerači napetosti i duzine remenja

2. Traktorska STOU i UTTO ulja

Izaberite PREMIUM ulja koja zadovoljavaju zahtjeve proizvođača opreme.

Nudimo raznovrsna traktorska i motorna ulja za sve tipove vozila i radnih strojeva, koja se upotrebljavaju za motore, transmisiju, hidrauliku i mokre kočnice. Izrađena su iz visokokvalitetnih mineralnih baznih ulja i najnovije kombinacije aditiva.
Traktorska STOU ulja

3. Ojačani poljoprivredni lanci

Ojačani valjkasti lanci iz našeg prodajnog asortimana zadovoljavaju visoke zahtjeve poljoprivredne mehanizacije. Izrađeni su u skladu sa standardima ISO 606, DIN8187 i DIN 8188. Pakirani su u standardnim dužinama po 5m (B-europski standard) i 3,04m (ANSI standard).
Pogonski lanci i spojnice

4. Ručni alati i oprema za podmazivanje

Profesionalni alati su izrađeni iz specijalnih alatnih metala i posebnih izuzetno otpornih termoplastičnih materijala. Namijenjeni su za profesionalnu upotrebu kod održavanja u industriji, automehaničarskim radionicama i za zahtjevnije kućne majstore.
Bat (macola) za kamen

Kliješta

Račne

Glava za podmazivanje Quick Lock

Mazalice za masti

Ručne pumpe

5. Dodatni asortiman

U našoj ponudi možete naći i višenamjenske tehničke sprejeve, proizvode za osobnu njegu, rukavice i posebnu litijevu kompleksnu mast.

Tehnički sprejevi

Proizvodi za osobnu njegu

Li kompleksna mast

Rukavice

Trebate tehnički savjet? Kontaktirajte nas.