5 razloga, zašto je LOCTITE 243 obavezan dio opreme održavaoca - MGA TRGOVINA
+ 385 (0)42 550 513

5 razloga, zašto je LOCTITE 243 obavezan dio opreme održavaoca

LOCTITE 243 je ljepilo za osiguranje vijaka srednje čvrstoće za sve tipove vijaka i matica, te uz to još štiti spojeve od korozije. Namijenjen je za večinu standardnih aplikacija osiguranja navoja te zato dodatna kemijska sredstva nisu potrebna.

#1 Zaštita navojnih spojeva

Sa cca 25% povečanjem momenta potrebnoga za otpuštanje vijka štiti navojne spojeve od  vibracija, u primjeru, da je vijak normalno »zategnut«.

#2 Odgovara različnim vrstama i dimenzijama vijaka

Jedno sredstvo odgovara različitim vrstama i dimenzijama mehaničkih osiguranja. Štedite prostor i novac!

#3 Za aktivne i neaktivne materijale

Primjeren je za kemijski aktivne i neaktivne materijale. Kod neaktivnih materijala je potrebna upotreba aktivatora LOCTITE 7649.

#4 Za teško dostupna i onečišćena mjesta

Koristan je također u slučajevima kada su spojevi kod održavanja teško dostupni za čiščenje ili su onečišćeni s manjim količinama ulja.

#5 Jednostavno rastavljanje s ručnim alatom

Primjeren je za kemijski aktivne i neaktivne materijale. Kod neaktivnih materijala je potrebna upotreba aktivatora LOCTITE 7649.

Više o LOCTITE ljepilima?

MGA ponuda obuhvaća kompletnu ponudu ljepila, brtvila i sredstva za površinsku obradu. Birajte prema kategorijama: ljepila za brzo ljepljenje, namijenska ljepila, aktivatori i prajmeri, poliuretanska ljepila, osiguranja vijaka, hibridna ljepila, epoksi ljepila, akrilna ljepila, univerzalna ljepila, UV ljepila, ljepila za spajanje cilindričnih dijelova.

E: shop@mgatrgovina.com   T: 042 550-513